Over ons

Lijstenmakerij & Kunsthandel van Antwerpen is al meer dan 25 jaar een begrip in de regio en ver daarbuiten. Klanten uit het hele land weten ons te vinden, soms zelfs van de andere kant van de wereld! 

Na het faillissement van zijn werkgever besloot Cees in 1997 om samen met zijn vrouw Heidi een eigen lijstenmakerij te beginnen. Lijstenmakerij & Kunsthandel van Antwerpen vertaalt de wens van de klant naar een prachtig eindresultaat. Ons doel is om iets dat mooi is nóg mooier te maken. In samenspraak met de klant zetten wij onze expertise in om een eindproduct van onschatbare waarde te maken.   

Cees & Heidi van Antwerpen

Lijstenmakerij

Momenten zijn tijdelijk, herinneringen zijn voor altijd. Kies daarom voor een omlijsting die de herinnering levend houdt en die aansluit bij jouw wensen. Ga je voor modern of klassiek? Normaal, ontspiegeld of museumglas? Hout of aluminium?   

Kunsthandel

Lijstenmakerij & Kunsthandel van Antwerpen beschikt over een gevarieerd assortiment kunst – deels in eigen bezit, deels in consignatie. Dat wil zeggen dat diverse kunstenaars hun werk bij ons onderbrengen om zo een breder publiek aan te spreken.  

Bekijk onze video’s

Maak een afspraak

Heb jij een mooi schilderij, gave poster of leuk geschenk gezien op onze website? Bestel direct online of loop eens bij ons binnen! Ook voor vragen over het omlijsten van een schilderij of bijzonder item ben je van harte welkom!

Adres

Lange Voren 35
5521 DC Eersel

Telefoon

0497-530150
06-51326031

E-mail

info@lijstenmakerijvanantwerpen.nl